VizArt je nezavisna producenska kuća iz Republike Srpske i Bosne i Hercegovine. Osnovan 2003 godine sa ciljem promovisanja i produkcije filmskih djela, Vizart je uspio da u izuzetno teškim vremenima izgradi temelje mladim i kreativnim ljudima, omogućavajući im da realizuju svoje filmske ideje.
Tokom godina, VizArt je okupio zavidan tim stručnih i sposobnih pojedinaca i u saradnji sa njima smo snimili desetak dokumentarnih i igranih filmova sa kojima smo obišli nekoliko desetina festivala na kojima su ovi filmovi osvojili 14 međunarodnih nagrada.
Tokom 2009 godine, VizArt je u svojoj produkciji imao dva dugometražna i dva kratkometražna filma, dok su četiri dugometražna i tri kratkometražna u predprodukciji. Profesionalno smo se orijentisali u proizvodnju igranih struktura, i to nam i danas predstavlja najveću radost i cilj.
Pored toga, VizArt je ostao vjeran kako promociji mladih autora tako i istraživanju novih načina izražavanja, te  se pored klasičnih filmskih struktura bavimo i 3D animacijom i stop motion tehnikom te je u pripremi i prvi projekat te vrste u Republici Srpskoj.